Úvodní stránka » Zajímavé články » Protirakovinná dieta p. Ferdy

Bezbílkovinná dieta Pátera Ferdy proti rakovině

                                                   

Páter František Ferda ze Sušice (1915-1991) byl fenomenální český léčitel, který mimo jiné vynalezl účinný způsob, jak bojovat s rakovinou - bezbílkovinou dietu. Sám ji nazval jako "Totální protirakovinnou kúru". Tato speciální dieta napomáhá likvidovat v těle všechny poškozené buňky, včetně buněk napadených rakovinou. Páter Ferda díky ní dokázal zbavit své pacienty i velkých nádorů.

Úspěch této diety je zjednodušeně vysvětlován takto: Nádory pro svůj růst a vývoj a následné rakovinné bujení pořebují výživu v podobě bílkovin. Díky této léčivé kúře a pití zeleninových šťáv se přísun bílkovin mnohonásobně sníží či úplně omezí. Nádoru tak chybí živiny, oslabí se a začne odumírat. Bílkoviny jsou však životně důležité i pro celý organismus člověka a když se mu jich nedostává, tělo se začne bránit a hledat náhradní zdroje jinde - krev začně "požírat" vše, co obsahuje nějaké bílkoviny a není životně nezbytné, začne tedy postupně hubit a odstraňovat i zhoubné nádory.

Ukázka ze spisu pátera Ferdy:

Znal jsem muže, který měl od rána do večera v ústech stále na jednom místě dýmku. Řekl jsem jeho paní, že její muž jednou určitě dostane rakovinu rtu. Asi po deseti letech mě tato paní pozvala, abych přišel k jejímu muži. Zeptal jsem se: „Proč? On má rakovinu?“ Tento muž měl rakovinu rtu. Řekl jsem jí potom, že před deseti lety jsem tomuto muži předpovídal, že bude mít rakovinu rtu. Ona si na náš rozhovor vzpomněla. Jeho ret se podobal plnovousu ve tvaru malého včelího roje. Budiž připomenuto, že přitom se z postiženého retu vyměšovala tekutina. Kapala po celý den.

Nezvyklý a dlouhotrvající tlak na různá místa v těle brání dostatečnému prokrvení těchto míst a mohlo by nastat jejich odumření. Ale tato místa chtějí stále žít a tak se brání tím, že svoji výživu čerpají ze svého okolí. Tento způsob výživy není „legální“, takže nemá dostatečně provázanou regulaci, následkem čehož novotvar stále roste. Ze začátku pomalu, což trvá dlouho, často deset let i více. Až potom dojde k prolomení regulační bariéry a nádor začíná rázem a rychle bujet. Když už to došlo tak daleko, je čas, ale zdaleka ne pozdě, začít s mojí protirakovinovou kůrou.

Jestliže hned na počátku takový na pohled nezáludný novotvar operativně rozřízneme, nebo jej po okolí mačkáme např. při ranní prohlídce těla, potom se stane takové místo divoké a probudí se jako tygr, jeho produkt vstoupí do krevního oběhu a vzniká rozsev - metastáza. Je tedy lépe, když takovou zauzlinu necháme v klidu. Pokud má někdo z rakoviny strach a chce mít klid, ať nasadí moji Totální protirakovinovou kůru. Zde je totiž nutné jiné ošetření než řez. Často jsem přemýšlel, jak by takové ošetření mělo vypadat.

Přišel jsem na myšlenku, že zde by mohlo být pomoženo zeleninovými šťávami, protože např. šťáva z červené řepy působí proti rakovinovému onemocnění. Ale ze samotné šťávy z červené řepy nemůže člověk žít. Přidal jsem proto šťávu z mrkve pro její obsah karotenu, černou ředkev a šťávu z brambor pro uspokojení požadavků jater.

V roce 1962 jsem byl u jedné paní, která měla již neoperovatelnou rakovinu žaludku, během posledního jeden a půl měsíce skoro nic nejedla ani nepila, denně zvracela. Říkal jsem, že tato paní žije z rakovinového nádoru. Dával jsem jí ráno i večer po 3 kapkách výtažku z mochny nátržníku (Potentilla Tormen) pouze na jazyk, protože čaj z mochny nemohla již ani polykat. Měla otevřenou rakovinu žaludku. Po třech dnech již nezvracela, otevřená rakovina žaludku se zatáhla, takže mohla pozřít 2 polévkové lžíce zeleninové šťávy a potom každý den stále víc. Desátého dne jí řekl její lékař, který k ní denně chodil, že kupodivu zde nastalo podstatné zlepšení a ptal se, zda může něco jíst. Řekla, že ano. Šťávu, jen šťávu. „A to pomáhá? Nemusíte již zvracet?“ „Nemusím.“ Tato paní žije dodnes a je jí v době, kdy toto píši, požehnaných 87 let.

 

 

Přidat komentář

Zvýrazněné položky jsou povinné.